Andromeda taximaatschappij

DIENSTEN

Een taxi-partner met expertise waar u op kan vertrouwen

Lees hieronder welke handige diensten Andromeda-taxiservice u kan bieden

Zakelijk personenvervoer

Andromeda-taxiservice zorgt voor al uw zakelijk personenvervoer.

U kan op onze service rekenen om uw zakenrelaties extra in de watten te leggen, vanaf aankomst tot vertrek. Andromeda zal uw gasten opvangen op de luchthaven, in het treinstation of aan het hotel. Wij brengen hen tijdig naar de plaats van afspraak.

Ook daarna staan wij klaar om uw gasten te vervoeren naar hun bestemming. Zij moeten zich niet bezighouden met hun vervoer. Uw businesspartners zullen een aangename rit na een vlucht, treinreis of lange werkdag niet alleen op prijs stellen maar ook onthouden.

Uiteraard kunnen ook u en uw medewerkers rekenen op taxi-service Andromeda. Wij vervoeren u met plezier naar een belangrijke afspraak of meeting. Op die manier vermijdt u extra stress.

Andromeda-taxiservice is dé garantie voor betrouwbaar, stipt, veilig, discreet en zakelijk personenvervoer.

Luchthavenvervoer

Andromeda-taxiservice zorgt voor tijdig luchthavenvervoer.

U kiest voor professioneel personenvervoer, in luxe en stijl van en naar de luchthaven. Andromeda zal u, uw medewerkers of uw business partners op een stijlvolle en aangename manier naar de luchthaven brengen of ophalen.

Door onze duidelijke planning en nauwkeurige opvolging van aankomst- en vertrektijden worden wachttijden en extra kopzorgen vermeden. Stiptheid is voor ons cruciaal en voor u geruststellend!

Met WIFI-hotspot uitgeruste wagens

Welke airport u ook gebruikt, wij vervoeren u graag heen en/of weer in een van onze met WIFI hotspot uitgeruste luxueuze voertuigen. Naast luchthavenvervoer kan u uiteraard ook rekenen op onze diensten als u met de trein reist.

Wij brengen u, uw medewerkers of uw zakenrelaties probleemloos naar de luchthaven of het station van uw keuze en halen u op bij terugkomst.

Andromeda-taxiservice zorgt voor collivervoer op maat.

U heeft een boodschap of levering voor een klant of zakenpartner en de gebruikelijke communicatiemiddelen als fax, e-mail en postdiensten zijn niet toereikend?
Dienen originele stukken, brieven of pakketten snel en veilig bij de bestemmeling gebracht te worden?
Ook dan kan u rekenen op de betrouwbare en ervaren bestuurders van de Andromeda-taxiservice.

Al uw brieven, contracten of kleinere collies worden door ons snel en op tijd op het adres van uw keuze afgeleverd. Draag dus met een gerust hart uw postpakketten, brieven en andere leveringen over aan onze chauffeurs. U kan erop vertrouwen dat wij zorgen voor een vlot verloop van de rest.


ONZE BELANGRIJKSTE REGIO IS DE GROTE DRIEHOEK TUSSEN HET WAASLAND, ANTWERPEN EN BRUSSEL

Bovendien rijden wij naar alle bekende luchthavens, treinstations of een ander door u opgegeven adres