Andromeda taximaatschappij

WIE ZIJN WIJ?

Andromeda-taxiservice is al meer dan 10 jaar succesvol actief in het personenvervoer en zakelijk vervoer.

Wij kiezen er bewust voor om met onze klanten een lange termijn relatie uit te bouwen. Andromeda-taxiservice zorgt ervoor dat u, uw medewerkers of uw zakenrelaties geen omkijken hebben naar hun vervoer.

Kies voor onze zeer comfortabele en luxueuze wagens om u en uw partners discreet en professioneel op een aangename manier naar de plaats van bestemming brengen.

Al onze voertuigen zijn uitgerust met gratis internet-hotspot. Zo kan u tijdens de rit in contact blijven met uw relaties en hebt u toegang tot de laatste info en updates voor uw afspraak.

Door onze ervaring weten wij welke punten zeer belangrijk zijn voor onze klant, maar zeker ook voor ons. Naast onze perfecte service en stiptheid bieden wij een proactieve en communicatieve dienstverlening.

Wij zijn in het bezit van de vereiste vergunningen. Onze voertuigen worden steeds goed onderhouden en ondergaan de verplichte 6-maandelijkse technische keuring.

Onze chauffeurs kunnen steeds alle vereiste vergunningen en attesten voorleggen. Een bewijs van goed gedrag en zeden, een gezondheidscertificaat en een rijbewijs voor bezoldigd personenvervoer.

Met meer dan 100.000 km op jaarbasis en de laagste BM-graad bij onze verzekeraar kunnen wij u met alle zekerheid veilig naar uw bestemming brengen.

Andromeda laat niets aan het toeval over.